+31 161 230 762
info@entendido.nl
muziekorgel_1

Tolkdiensten

Wat

Tolken betreft het omzetten van gesproken taal. Als twee of meer mensen met elkaar een gesprek willen voeren, maar elkaar niet voldoende verstaan of begrijpen, kunnen zij een professionele tolk inschakelen. Entendido biedt meerdere soorten tolkdiensten. Allereerst is het belangrijk te weten dat er tolken zijn op meerdere (taal)niveaus, al dan niet beëdigd door de rechtbank. Ikzelf ben beëdigd tolk op C1-niveau. Dat betekent dat ik op het hoogste taalniveau sta ingeschreven in het landelijk tolkregister en voldoe aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast kunt u kiezen via welk communicatiemiddel u een tolk wilt inschakelen. Dat kan per telefoon, videoverbinding of op (uw) locatie. Tot slot kunt u zoeken naar een tolk met specialisatie in uw bedrijfstak of onderwerp. Ik ben zelf gespecialiseerd in tolkdiensten in de zorg (onder meer GGZ en geboortezorg), het onderwijs, de advocatuur en sport/vrijetijd. In 2023 kunnen de tolkdiensten in de GGZ en eerstelijns geboortezorg gedeclareerd worden bij de verzekeraars.

Neemt u voor meer informatie contact met mij op en bekijk de onderstaande info graphic en FAQ.

Hoe

Indien u een tolk Spaans-Nederlands zoekt, vraag ik u mij vooraf per mail te informeren over het onderwerp, de gesprekspartners, de gewenste datum, het tijdstip en de gewenste communicatievorm (wat, wie, waar, wanneer, hoe). Ik neem dan contact met u op om concrete afspraken te maken en de prijs te kunnen bepalen. U kunt mij ook zelf bellen.

Wanneer

Ik kan u niet garanderen dat ik op het door u gewenste moment beschikbaar ben. Neem daarom minstens 1 week tevoren contact met mij op. Heeft u een spoedopdracht? Dan doe ik mijn uiterste best om u in te plannen, maar dan wel tegen hogere kosten.

Ik tolk van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur. Mocht u buiten deze tijden een tolk nodig hebben, dan kan ik in overleg met u bekijken wat er mogelijk is.

Tarieven

De onderstaande tarieven dienen enkel om u een idee te geven van de mogelijke kosten.

  • Uurtarief: vanaf € 80,=
  • Minimumtarief bij opdracht op locatie: € 160,=
  • Voor beëdigde tolkdiensten op locatie geldt een dagdeeltarief
  • Prijzen zijn exclusief btw en eventuele reiskosten
  • Iedere dienst vindt plaats op basis van een specifieke offerte

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier de meest gestelde vragen (FAQ)

error: Content is protected !!