+31 161 230 762
info@entendido.nl
Waddenzee 1600x500

Tolkdiensten

Wat

Tolken betreft het omzetten van gesproken taal. Entendido biedt meerdere soorten tolkdiensten. Ik tolk telefonisch, maar ook op locatie. U kunt hierbij denken aan gesprekstolken, waarbij ik heen en weer tolk tussen u en de Spaanstalige gesprekspartner. Maar ook aan consecutief tolken en fluistertolken, waarbij iemand een verhaal houdt in het Spaans of Nederlands en ik dit meteen of met tussenpozen omzet naar de andere taal. Ik ben gespecialiseerd in tolkdiensten in het onderwijs en de gezondheidssector (onder meer gynaecologie en geboortezorg) en ben tevens beëdigd tolk. Een tolkdienst wordt altijd vooraf gereserveerd en gepland.

Hoe

Indien u een tolk Spaans-Nederlands zoekt, vraag ik u mij vooraf per mail te informeren over het onderwerp, de gesprekspartners, de gewenste datum, het tijdstip en de locatie. Ik neem dan contact met u op om concrete afspraken te maken en de prijs te bepalen. U kunt mij ook zelf bellen.

Wanneer

Ik kan u niet garanderen dat ik op de door u gewenste datum beschikbaar ben. Neem daarom minstens 1 week tevoren contact met mij op. Heeft u een spoedopdracht? Dan doe ik mijn uiterste best om u in te plannen, maar dan wel tegen hogere kosten.

Ik tolk van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur. Mocht u buiten deze tijden een tolk nodig hebben, dan kan ik in overleg met u bekijken wat er mogelijk is.

Tarieven

De onderstaande tarieven dienen enkel om u een idee te geven van de mogelijke kosten.

  • Uurtarief: vanaf € 50,=
  • Minimumtarief bij opdracht op locatie: € 100,=
  • Voor beëdigde tolkdiensten op locatie geldt een dagdeeltarief
  • Prijzen zijn exclusief btw en eventuele reiskosten
  • Iedere dienst vindt plaats op basis van een specifieke offerte

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

 

 

error: Content is protected !!