+31 161 230 762
info@entendido.nl

NTI

logo NTI

Bij NTI kun je een cursus of opleiding volgen in combinatie met een baan en/of gezin en studeren op je eigen moment. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert.  NTI biedt ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot masteropleiding. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Bij NTI volg je opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. 

 

Onderwijsontwikkeling
Nederlands naar Spaans

Korte beschrijving:
Entendido werkt sinds 2017 voor NTI als onderwijsontwikkelaar en examinator. Ik ontwikkel lesinhoud, examens, promotiemateriaal en vakgerichte Spaanse woordenlijsten voor diverse cursussen Spaans.

Review Joost van Gijzen, opleidingcoördinator NTI:

Ik geloof niet dat Mariëlle “se cree la última coca-cola del desierto” (zichzelf beschouwt als het laatste flesje cola in de woestijn), maar van mij mag ze deze Spaanse uitdrukking in alle onbescheidenheid gebruiken.
Mariëlle zou misschien voorstellen om cola door Horchata te vervangen en daarbij aangeven dat men in Valencia hun eigen drankje als ‘Orxata’ schrijft. Want Mariëlle spreekt niet alleen vloeiend Spaans, maar verblijft er elk jaar ook een aantal maanden, en is dus in staat om de dedo op de culinaire, politieke, muzikale en sociale pols te leggen.
Deze paella mixta van kennis maakte haar de ideale ontwikkelaar van grammaticale oefeningen en schrijfopdrachten voor de online cursussen Spaans van het NTI, altijd binnen een mum van tijd opgeleverd en perfect aansluitend bij het gewenste ERK-niveau. Van Spaanse humor weet ik weinig, maar aan het verzoek om humor te verwerken in de teksten voor de video’s die onze cursisten door de cursus leiden, kon Mariëlle ook zonder problemen voldoen.
Het refrein van The Ketchup Song is ook voor haar een raadsel, maar verder is ze een onuitputtelijke bron van Spaanse kennis. Daarom hoop ik dat zij Arnold Schwarzeneggers bekende afscheidszin blijft gebruiken: Hasta la vista – I’ll be back.

error: Content is protected !!