+31 161 230 762
info@entendido.nl

De vrouw achter Entendido

De vrouw achter Entendido

Mijn naam is Mariëlle Moonen. Ik ben geboren en getogen in Noord-Brabant. Die Rooms-Katholieke provincie waar men weet wat feesten en gezelligheid is. Zou dat dan toch een erfenis zijn van de Spaanse bezetting van zo lang geleden? In de familie gaan al jaren verhalen rond over een Spaanse soldaat met mooie bruine ogen … de familie kent inderdaad een aantal temperamentvolle tantes! Spaans bloed of niet, de Spaanse taal in het bijzonder, en taal in het algemeen, had al vroeg mijn belangstelling. Al op de basisschool verkondigde ik dat ik tolk en vertaler wilde worden. Geen doorsnee keuze op die leeftijd. Toch liep het in eerste instantie anders en haalde ik diploma’s op de Fontys Sporthogeschool (leraar lichamelijke opvoeding) en de Universiteit van Tilburg (Vrijetijdswetenschappen). Daarna werkte ik zo’n 15 jaar in achtereenvolgens de sportsector en het HBO-onderwijs. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus besloot ik in 2009 me om te scholen tot vertaalster Spaans. En van die keuze heb ik nog geen seconde spijt gehad.

Dus als u op zoek bent naar een gemotiveerde vertaalster, met hart voor taal en een uitgebreide woordenschat van sport, vrijetijd, maar ook onderwijs, dan bent u bij mij aan het goede adres.

Ik hoop snel kennis met u te mogen maken!

error: Content is protected !!