+31 161 230 762
info@entendido.nl
Valencia | Spaans vertaalburo EntendidoValencia | Spaans vertaalburo Entendido

Snel en op jouw manier Spaans leren

Er zijn allerlei manieren waarop je de Spaanse taal kunt leren, zoals via groepslessen, gratis en betaalde apps zoals Duolingo, taalreizen naar Spaanstalige landen, enz. De meeste methodes hanteren een vaste lesvolgorde en gaan uit van een gemiddelde student of leerling. Ben jij een snelle leerling of heb je een hekel aan woordjes stampen of grammaticaoefeningen doen? Dan past dit standaardaanbod waarschijnlijk niet bij jou en is de kans erg groot dat je voortijdig alweer afhaakt.

Waarom

Zoals gezegd is er een breed aanbod van lessen Spaans, maar juist voor volwassenen die zich sneller en op hun eigen manier dingen aanleren, is er nauwelijks aanbod. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je het liefst leert op basis van inzicht en structuren of vooral behoefte hebt aan verdieping in een bepaald onderwerp of vakgebied. Of je vindt dat cursussen vaak niet snel genoeg gaan. Het is dan lastig om een cursus of app te vinden die aansluit bij jouw behoeften. Ik bied jou daarom lessen Spaans die expliciet worden afgestemd op jouw wensen en tempo.

Wie

Ik geef de lessen altijd zelf. Ik ben een Nederlandstalige en ervaren docente met eerstegraads onderwijsbevoegdheid en tevens werkzaam als beëdigd tolk en vertaler Spaans. Voor meer informatie kun je mijn LinkedIn-pagina raadplegen en/of contact met mij opnemen.

Hoe

Ik geef individuele lessen via internet, zoals Skype of Facetime.
Om de lessen goed op jou te laten aansluiten, voeren we altijd eerst een gratis intakegesprek, waarbij we kennismaken en jouw beginniveau, doelen en verwachtingen bespreken. Er is geen verplichte lesmethode of inhoud. Deze wordt op jou afgestemd, net als het tempo van de lessen.
Ik raad je aan om een pakket van tien lessen te kopen en daarna te besluiten of je meer lessen wilt volgen.

Waar

Omdat je de lessen via een internetverbinding volgt, maakt het niet uit waar je woont of bent. Dat kan dus ook buiten Nederland zijn, zolang je maar een goede internetverbinding hebt en een rustige werkplek.

Wanneer

De lessen worden in gezamenlijk overleg gepland, bij voorkeur op een vast moment, en vinden doordeweeks en overdag plaats. We plannen steeds een aantal lessen vooruit. Je kunt elke les tot 24 uur tevoren kosteloos annuleren of verzetten.

Tariefinformatie

  • Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend
  • De pakketprijs voor 10 individuele lessen bedraagt 490 euro
  • De genoemde prijs is gebaseerd op lessen van 60 minuten, voor elk niveau
  • De genoemde prijs is exclusief eventueel lesmateriaal
  • Voor particulieren geldt een btw-vrijstelling 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

error: Content is protected !!