+31 161 230 762
info@entendido.nl

ENTENDIDO BESTAAT VIJF JAAR

Entendido bestaat vijf jaar

In 2014 heb ik mijn bedrijf Entendido ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien heb ik bepaald niet stilgezeten. Ik ben in eerste instantie begonnen met het geven van Spaanse lessen, Spaanse avonden en het vertalen van documenten. In 2016 ben ik door de rechtbank beëdigd als vertaler Spaans en ging ik ook beëdigde vertalingen doen. Daarnaast bleek er ook vraag te zijn naar individuele Nederlandse lessen, van Spaanstaligen die in Nederland wonen. Zo breidde mijn aanbod zich steeds verder uit. Begin 2017 ben ik gevraagd om telefonisch te gaan tolken voor Livewords. Dat vond ik dermate leuk en interessant dat ik in 2018 gestart ben met de hbo-opleiding tolk Spaans. Hiervoor ben ik met glans geslaagd en sinds oktober ben ik ook beëdigd tolk Spaans. Ik kan u dan ook een steeds completer dienstenpakket aanbieden rondom de Spaanse taal. Vol trots presenteer ik u nu de vernieuwde website van mijn bedrijf Entendido. U vindt hier informatie over het uitgebreide dienstenpakket van Entendido. Kijk vooral eens rond op mijn website en neem vrijblijvend contact met mij op. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, schrijf u dan in voor mijn nieuwsbrief. Hasta pronto!

 

 

error: Content is protected !!